taittonuotta_logo

  Etusivu Referenssit Työnäytteet Yhteystiedot Anne N-T design


kangaspatsas_sotahevonen
Jouluseimi koirankarvalankaa
Kangaspatsas "Sotahevonen"
(Anne N-T design)

Kangaspatsaat "Jouluseimi"
(Anne N-T design)

100 % koirankavalankaa(leonberginkoira)

keppareita
Keppareita (Anne N-T design)

Kepparit menevät myyntiin Mummola lahjapuotiin Ideaparkiin sitä mukaa kun niitä valmistuu. Niiden valmistumisesta ilmoitetaan Taitto-Nuotan facebook-sivuilla. Keppareita on myynnissä myös Taitto-Nuotan osastolla Suomen Kädentaidot -messuilla marraskuussa 2018.

 

Teen Anne N-T design -tuotesarjaa, jolle on myönnetty Avainlippu-tunnus. Sarjaan kuuluu painotuotteita sekä sisustus- ja käyttötavaroita
luonnon- ja kierrätysmateriaaleista.
Kehrään myös rukilla lankoja mm. koiran-, kissan- ja hevosenkarvoista lampaanvillaan sekoittaen. Aikataulun salliessa teen tuotteita myös tilauksesta.

Anne N-T desing -tuotteita on myynnissä Mummola-lahjapuodissa Lempäälän Ideaparkin Vanhassa Kaupungissa.

Anne N-T design -tuotteet ovat mukana Tampereen Messu- ja Urheilu-
keskuksessa Suomen kädentaidot -messuilla 16.–18.11.2018 osastolla C962, tervetuloa!

 

facebook

 

Mökötysenkelianne n-t design -logo

Mökötysenkeli

Mökötysenkeli on "syntynyt" vuonna 2015 mallituotteeksi Handmade-kirjaan. Kirjan värimaailma on musta, punainen ja valkoinen. Kirjaan haluttiin enkeli, joka olisi musta.

Ajatus mustasta enkelistä tuntui aluksi oudolta, mutta aikani tuumailtuani muodostui visio enkelistä, joka istuisi kumarassa jalkaterät sisäänpäin kääntyneinä, käsiinsä nojaten ja katse maahan painautuneena. Kaikilla Anne N-T designin Mökötysenkeleillä oleva pitkä, roikkuva otsatukka eli "suruhuntu" on muisto ulkomaille muuttaneesta hyvästä ystävästäni.

Mökötysenkeli mököttää – ei omia murheitaan vaan toisten puolesta. Mökötysenkelin "esikuva" on henkilö, jolle ihmiset – niin tutut, puolitutut kuin tuntemattomatkin, jostain syystä purkavat tuntojaan. Häneltä ei odoteta neuvoja tai kommentteja, riittää että hän kuuntelee.


"Ei niin suurta surua eikä mitätöntä murhetta,
etteikö sitä voisi Mökötysenkelille kertoa".